Autamme teitä auttamaan

Avustajaviesti

Luovat Videotuotannot

Vierailemme mielellämme messuilla, erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. Voitte kutsua meidät myös apuväline-esittelyyn tai saavutettavuustestiin. Kartoitamme esteettömät reitit ja saavutettavat kohteet GoogleMaps- ja  WheelMap.org  -palveluihin sekä opastamme kansalaisia ja vertaisryhmiä virtuaalisilla teillä ja poluilla.

Älypuhelin N95 , Elisa3G, Qik, N8, DNA4G, Samsung Galaxy Bambuser,  1020, WLAN, Youtube, GoPro , Adobe Cloud, Vimeo,  Storm, InvaCare,  Belize,  White cane, BlindSquare, Suvi , Samsung S8+ , Gear 360  ,VR classes.

 

Onhan niitä ollut 10 -vuotistaipaleen varrella monenmoista mutkaa ja testilaitetta, mutta nyt on aika ammattilaiskalustolle erityisosaajilla sekä ThingLink ja WheelMap meille kaikille virtuaalioppaaksi.  Tukikohtamme sijaitsee Jokikievarilla Jyväskylän  Matarassa  ja Matkakeskuksesta starttaamme liven sekä tien päälle. Tervetuloa tutustumaan!

tv.  Kiertokoulu.fi oppaat ja ylläpitäjät

 

 


Kulkemamme reitit tallentuvat virtuaalikarttoihin ja paikkakunta -kohtaisiin diakuvasarjoihin, joissa voit seikkailla ja vastailla piilotettuihin kysymyksiin sekä osallistua matka-arpajaisiin.

VIRTUAALINEN KIERTOKOULU aloitti osoitteessa kiertokoulu.fi


Teemme myös ulkomaanmatkoja ja niistä mediatuotantoja. 
Live Lontoo 

 

Piipahdamme aika ajoin metsän siimeksessä ja kinttupoluilla.
Live Jukola

Yhteyslomake:

Voit lähettää meille sähköpostia, mutta muista laittaa omaan viestiisi
yhteystietosi/osoitteesi, niin voimme vastata.