Avustajaviesti

Autamme teitä auttamaan

Luovat Videotuotannot

Vierailemme mielellämme messuilla, erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. Voitte kutsua meidät myös apuväline-esittelyyn tai saavutettavuustestiin. Kartoitamme esteettömät reitit ja saavutettavat kohteet GoogleMaps- ja  WheelMap.org  -palveluihin sekä opastamme kansalaisia ja vertaisryhmiä virtuaalisilla teillä sekä paikallisilla poluilla. Tutkivina toimittajina ja esteettömyys kuvaajina Sanna, Lauri ja Rita.

Älypuhelin N95, Elisa3G, Qik, N8, DNA4G, Samsung Galaxy Bambuser,  1020, WLAN, Youtube, GoPro , Adobe Cloud, Vimeo,  Storm, InvaCare,Belize,  White cane, BlindSquare, Suvi , Samsung S8+ , Gear 360  ,VR classes, IrisFlow...

Onhan niitä ollut 10 -vuotistaipaleen varrella monenmoista mutkaa ja testilaitetta, mutta nyt on aika ammattilaiskalustolle erityisosaajilla sekä ThingLink ja WheelMap meille kaikille virtuaalioppaaksi.  Tukikohtamme sijaitsee Jyväskylän  Matarassa Jokikievarilla ja Matkakeskuksesta starttaamme liven sekä tien päälle. Tervetuloa tutustumaan!

tv Kiertokoulu.fi
kokemusoppaat ja ylläpitäjät

 

 


Kulkemamme reitit tallentuvat virtuaalikarttoihin ja paikkakunta -kohtaisiin diakuvasarjoihin, joissa voit seikkailla ja vastailla piilotettuihin kysymyksiin sekä osallistua mm. matka-arpajaisiin.

VIRTUAALINEN KIERTOKOULU osoitteessa kiertokoulu.fi


Teemme myös ulkomaanmatkoja ja niistä mediatuotantoja. 
Live Lontoo 

 

Piipahdamme aika ajoin metsän siimeksessä ja kinttupoluilla.
Live Jukola

Yhteyslomake:

Voit lähettää meille sähköpostia, mutta muista laittaa omaan viestiisi
yhteystietosi/osoitteesi, niin voimme vastata.