Kokoamme näille sivulle tuote- ja palveluesittelyitä, niin videoiden kuin tekstien ja kuvien avulla havainnollistettuna. Tietokantamme ja kauppapaikkalinkkien kautta voit helposti myös tiedustella tarvitsemasi apuvälineitä tai avustajia suoraan valmistajilta ja palveluiden tuottajilta.   Esittelyt tulet löytämään teemoittain ja aakkosittain lajiteltuina tietokantasivultamme 1.3.2019 alkaen.

Alla esimerkkejä tulevista apuväline- ja palveluesittelyistä. 

Kipukoukku, Painhook

PRO Koukku on suomalainen keksintö, joka on vuosien varrella kehittynyt ja jalostunut kansainväliseksi menestystuotteeksi. Hierontakoukut tunnetaan maailmalla Painhook nimellä. 

Tuotteeseen liittyviä linkkejä Finnhook

N8, Nokia

Tällä kapulalla aloitimme toimitustyöt 2012.

Puhelimessa oli takana 12MP kamera, jossa oli ZEISS tekniikka ja Xenon salama.. Kamerassa oli automaattinen kuvantarkennus, kasvojentunnistus, paikkatunnisteet, kaksivaiheinen laukaisu ja 720p videokuvaus 30fps nopeudella. ZEISS tekniikka takasi laadukkaat valokuvat ja videot. Katso myös Viestikapula kautta aikojen -sivuamme 

Tuotteeseen liittyviä linkkejä: Nokia Oy, Midare Oy

Katso esittelyvideo

Luca

Luca on keskivetoinen sähköpyörätuoli sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jousitetut vetävät pyörät ja kaatumaesteet mahdollistavat mukavan ja vakaan ajettavuuden. 

Tuotteeseen liittyviä linkkejä: Haltija Oy

Vaajakosken kuntohoito Oy

Kuntohoitoa jo vuodesta 1976 Ajanmukaiset tilat ja välineet sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat valmiina palvelemaan Sinua lämpö-, hieronta-, sähkö- ja liike- ja liikuntahoidoilla sekä erilaisin testausmenetelmin.
Palveluun liittyviä linkkejä:
https://www.vaajakoskenkuntohoito.fi

Sadehuppu - ErgoMode

Käytännöllinen Sade-pyörätuolin suojahuppu suojaa kesällä ja talvella niin itse ulkoilijan kuin pyörätuolinkin sateelta.

Tuotteeseen liittyviä linkkejä: Valmistajan sivuille

Katso esittelyvideo

Benita, Tallinna

Kuntoutuskeskus & hotelli Benita Taastusravikeskus Benita

Palveluun liittyviä linkkejä: 

Jokikievarin lounas


Palveluun liittyviä linkkejä: 

Kipukoukkuvideo

N8, Nokia

Sadeviittavideo

Keilausvideo

Esittelyvideo

Lucavideo

Etsi