Plan 2019, 2020 and 2021

We are testing accessibility all the time, but specially on our live journeys to and from London. Journeys will be documented with real time cameras, audio description and signs.

Started 2 jan. 2019 to make it for you. *** LOOK LIVE ***
Welcome also to check out our new service towns.
Off the home, for the step free world
 

 Plan 2019, 2020 ja 2021


Testaamme saavutettavuutta koko ajan, mutta erityisesti livematkoillamme Lontooseen ja takaisin. Matkat dokumentoidaan reaaliaikaisin kameroin, kuvailutulkkauksin ja viittomin.
 
Aloitimme työt sinulle 2.1.2019. *** LIVE *** 
Tervetuloa myös tsekkaamaan uusia palvelukaupunkejamme.
Off the home, for the step free world.


PLAN 2020

  Kansalaisstudio starttaa

Kansalaisstudiossa voit tutustua vertaistuotantoihin sekä erityisiin mediatekniikoihin, ja tule toki itsekin päivittelemään tarinoita, dioja, vhs-nauhoja, lp-levyjä, c-kasetteja, kaitafilmejä, valokuva-albumeja, tietoja ja taitoja vaikkapa 360-kameroilla.  

    Pontta ja poweria mm. allaolevista lausahduksista
  • "'Meidän täytyy lähteä siitä, että jokaisella on oikeus työhön. Ennakkoluulot, syrjivät käytännöt ja rakenteet työelämässä jättävät ison joukon ihmisiä ulkopuolelle. Tämä on haitallista koko yhteiskuntamme yhteenkuuluvuutta ja tehokkuutta ajatellen', yhdenvertaisuusvaltuutetun toimiston ylitarkastaja Katri Linna sanoo."
  • "Toisin kuin kaikki muut kollegani olen sitä mieltä, että ”informaatio” on oikeastaan kvantitatiivinen käsite. Se toimii mainiosti Shannonin sille antamassa matemaattisessa muodossa. Se tarkoittaa informaatioteoriana lähinnä viestin eli signaalin perille menemisen todennäköisyyttä. Epätodennäköisyyden nimitys Shannonilla on entropia. Siten myös viestin turmeltuminen on entropiaa eli epäjärjestyksen lisääntymistä." Sähköinen jäämistö -blogikirjoitus, Jukka Kemppinen, fil. tohtori, kirjailija
  • "Yhteisöstä huolehtiminen on tämänkin päivän yrityksen tärkeimpiä toimintaedellytyksiä - toisin sanoen tuotannontekijöistä, tulevista työntekijöistä ja asiakkaista, huolehtiminen luo riittävän kasvupotentiaalin meille kaikille." - Avustajaviestin Facebook-motto

Vimeokooste: Työmatkoille


Etsi