Etsi
Onhan niitä ollut 10 -vuotistaipaleen varrella monenmoista mutkaa, appsia ja testilaitetta, mutta nyt on aika ammattilaiskalustolle erityisosaajilla sekä ThingLink ja WheelMap meille kaikille virtuaalioppaaksi. Tukikohtamme sijaitsee Jyväskylän Matarassa Jokikievarilla ja Matkakeskuksesta starttaamme liven sekä tien päälle. Tervetuloa tutustumaan!

Vierailemme mielellämme messuilla, erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa. 

Kartoitamme samalla esteettömät reitit ja saavutettavat kohteet GoogleMaps- ja WheelMap.org -palveluihin sekä opastamme kansalaisia ja vertaisryhmiä virtuaalisilla teillä sekä paikallisilla poluilla. Tutkivina toimittajina ja esteettömyyskuvaajina ovat olleet Sanna, Lauri ja Rita. Voitte kutsua meidät myös apuväline-esittelyyn tai saavutettavuustestiin.

Tekniikkaa ja appseja testattu matkan varrella mm. älypuhelin N95, Elisa3G, Qik, N8, DNA4G, Samsung Galaxy, Bambuser, 1020, WLAN, Youtube, GoPro , Adobe Cloud, Vimeo, Storm, InvaCare, Belize, White cane ,BlindSquare, Suvi , Samsung S8+ , Gear 360 ,VR classes, IrisFlow... tulossa 5G, 4K, 360.


tv Avustajaviestin toimitus, Kiertokoulu.fi -kokemusoppaat 
Kulkemamme reitit tallentuvat virtuaalikarttoihin ja paikkakunta -kohtaisiin diakuvasarjoihin, joissa voit seikkailla ja vastailla piilotettuihin kysymyksiin sekä osallistua mm. matka-arpajaisiin. VIRTUAALINEN KIERTOKOULU osoitteessa kiertokoulu.fi
Teemme myös ulkomaanmatkoja ja niistä mediatuotantoja mm. Live Lontoo
Piipahdamme aika ajoin metsän siimeksessä ja kinttupoluilla. Live Jukola
Keskiaikamarkkinatkin ovat tulleet tutuksi . 
Reporeitti johtaa laavulle ja partiopoluille
Tässä esitetään Avit-toiminnan historiaa  Youtube-soittolistana:

AVIT KIITTÄÄ ja TSEMPPAA: